Zaštita osobnih podataka

BK SLJEME, 3. Vrbik br. 6, 10 000 Zagreb

Slanjem upita, potpisom ugovora ili neposrednim kontaktom, klijent je suglasan da organizator natjecanja BK SLJEME dobrovoljno stavlja na raspolaganje svoje i podatke trgovačkog društva koje predstavlja ili zastupa. Klijent dozvoljava da se isti koriste u cilju zaštite osobnih interesa u svim poslovima koje ugovaram s organizatorom natjecanja BK SLJEME .

Organizator natjecanja BK SLJEME obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Organizator natjecanja BK SLJEME i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Klijent je suglasan da organizator natjecanja BK SLJEME, u skladu s gore navedenim uvjetima, koristi osobne i/ili podatke trgovačkog društva dvije godine nakon isteka potpisanog ugovora.

Za posjetitelje službenih web stranica na domeni kranjceviceva.com u svrhu uvida u statistiku posjećenosti koristi se Google Analytics. Google Analytics omogućava uvid u posjećenost iz izvora kao što su pay-per-click mreže, e-mail marketing, display oglašavanje, web tražilice…

© 2023. BK SLJEME 3. Vrbik br. 6, 10 000 Zagreb | OIB: 38431716545 | MB: 02967251 | Održavanje: SPARTACUS

Izbornik